Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΜΟΥΣΙΚΗ

Λένα Ζευγαρά – «Προαίσθημα»: Το πρώτο της, album κυκλοφορεί!

Ένα πολυσυλλεκτικό album με 22 τραγούδια, που περιλαμβάνει νέα κομμάτια.

Λένα Ζευγαρά – «Προαίσθημα»

Η Λένα Ζευγαρά, η «εκρηκτική» ερμηνεύτρια με τις διαδοχικές μεγάλες επιτυχίες, κυκλοφορεί το πρώτο της ολοκληρωμένο και διπλό album, με τίτλο «Προαίσθημα».

Το «Προαίσθημα», της Λένας Ζευγαρά είναι ένα πολυσυλλεκτικό album με 22 τραγούδια, που περιλαμβάνει νέα κομμάτια. Καθώς και ήδη κυκλοφορημένες μεγάλες επιτυχίες της Λένας Ζευγαρά, οι οποίες αγαπήθηκαν από το κοινό και ξεχώρισαν στα digital charts, το YouTube και το ραδιοφωνικό airplay.

Τα καινούργια τραγούδια έχουν την υπογραφή γνωστών και επιτυχημένων δημιουργών, με την αγαπημένη φωνή της Λένας Ζευγαρά να «ντύνει» τις συνθέσεις και τους στίχους. Στις ήδη κυκλοφορημένες μεγάλες επιτυχίες του album συγκαταλέγονται τα «Πόσο Σ’ Αγάπησα», «Ας Τα Λέμε Καλά», «Διαβάστηκε», «Χίλια Πρέπει», «Πυρετός», «Μη Σε Ξαναδώ» και «Όλα Τ’ Αγάπησα».

Το νέο single από το «Προαίσθημα» είναι το ρυθμικό «Όλα Στον Αέρα», που έχει ήδη ξεχωρίσει στις προτιμήσεις του κοινού και τις ραδιοφωνικές συχνότητες. Και την προσεχή Πέμπτη, 18 Απριλίου, θα μεταφερθεί και στο YouTube, μέσα από ένα εξίσου ανεβαστικό music video.

Παράλληλα, η Λένα Ζευγαρά ετοιμάζεται να «μαγέψει» ξανά τη νυχτερινή Αθήνα, κάνοντας εμφανίσεις δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό, στο «Fantasia», που θα ξεκινήσουν σύντομα.

Κυκλοφορεί τώρα από την Panik Platinum σε όλες τις streaming υπηρεσίες και σύντομα, σε μορφή CD στα φυσικά σημεία πώλησης.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η καινούρια digital κυκλοφορία δια χειρός Stavento με 13 ακυκλοφόρητες επιτυχίες

ΜΟΥΣΙΚΗ

Το πρώτο του τραγούδι από το νέο του άλμπουμ, το οποίο έχει κερδίσει τις εντυπώσεις

ΜΟΥΣΙΚΗ

Με το φρέσκο, ανατρεπτικό του ήχο, αποτελεί μια δημιουργική κατάθεση πάνω στο πως πρέπει να είναι η σύγχρονη ενήλικη pop στην Ελλάδα.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Το αφιέρωμα του δίσκου στα 50 χρόνια προσφυγιάς 1974 - 2024

ΜΟΥΣΙΚΗ

Το νέο άλμπουμ του Slogan περιέχει 20 τραγούδια.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Το medley περιλαμβάνει τις πρόσφατες μεγάλες επιτυχίες της «Ας Τα Λέμε Καλά», «Πόσο Σ’ Αγάπησα» και «Πυρετός».

ΜΟΥΣΙΚΗ

Το «Νοικιάστηκε» είναι ένα δυνατό λαϊκό τραγούδι

TV / MEDIA

«Πραγματικά εύχομαι να είναι όλος ο κόσμος ευτυχισμένος με τις επιλογές του. Είμαι υπέρ του ο καθένας να είναι ευτυχισμένος με ό,τι επιλέξει»