Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΟΣΜΟΣ

Οι Κινέζοι αντέγραψαν και έφτιαξαν την δική τους Σαντορίνη! – 1 δισεκατομμύριο το κόστος!

Αντέγραψαν μέχρι και τον άνεμο!

Σαντορίνη: Οι Κινέζοι

Οι Κινέζοι δείχνουν να έχουν μεγάλη αγάπη στη Σαντορίνη! Τόσο πολύ τη ζήλεψαν που αποφάσισαν να φτιάξουν τη δική τους, κάνοντας και οικονομία στα αεροπορικά εισιτήρια…

Ωστόσο Viral έχει γίνει ένα βίντεο στο TikTok με μια influencer βρέθηκε στην Σαντορίνη. Όχι μόνο στο αγαπημένο νησί των Κυκλάδων αλλά σε ένα αντίγραφο της Σαντορίνης στην περιοχή Νταλί στην επαρχία Γιουνάν στην Κίνα!

Ποιες είναι οι ομοιότητες με την αληθινή Σαντορίνη

Είναι απίστευτο και όμως αληθινό πως οι Κινέζοι δημιούργησαν όντως μια ρέπλικα της Σαντορίνης καθώς αγαπούν το ελληνικό νησί αλλά το να το επισκεφτούν δεν είναι και εύκολη υπόθεση λόγω απόστασης.

Ο λόγος για έναν ορεινό οικισμό που ονομάζεται «Πολιτεία του Νταλί». Αυτό δεν είναι τίποτε άλλο από ένα μεγάλο θέρετρο με πολυτελή ξενοδοχεία σαν της  Σαντορίνης.

Το όλο σκηνικό θυμίζει κατά πολύ την Σαντορίνη, υπάρχει μια θέα σε λίμνη και στην πλαγιά πολλά πανδοχεία, κτίρια με γαλάζιους τρούλους και μικρά δρομάκια σαν του ελληνικού νησιού.

Σε βίντεο μια influencer δείχνει τα σοκάκια του ψεύτικου νησιού που είναι παρόμοια με τα αυθεντικά, τα σπίτια, τις δραστηριότητες, ενώ αναφέρει πως οι Κινέζοι αντέγραψαν ακόμη και τον άνεμο της Σαντορίνης!

Να σημειωθεί ότι η κινέζικη Σαντορίνη καλύπτει έκταση 3.700 στρεμμάτων με την επένδυση να κοστίζει 1 δισ. ευρώ. Οι Κινέζοι, πάντως, το θεωρούν σαν μια καλή εναλλακτική προκειμένου να πάρουν μια γεύση από την Σαντορίνη.

Πάντως, αυτό που δεν μπορεί κανείς να αντιγράψει είναι οι ελληνικές θάλασσες, το φαγητό, τους ανθρώπους και το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα!

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Αποτελεί μια από τις ταχύτερα ανερχόμενες ερμηνεύτριες της νέα γενιάς. Και έρχεται με φόρα.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Έχει τίτλο: «Άτομο Φευγάτο» και συνοδεύεται από ένα άκρως καλοκαιρινό music video