Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΜΟΥΣΙΚΗ

Μαρίνα Σάττι – «ZARI»: Το πρώτο ever τραγούδι με ελληνικό στίχο που μπήκε στα παγκόσμια charts!

Το “ZARI” που μόλις έγινε τριπλά πλατινένιο στην Ελλάδα, βρίσκεται σήμερα στο Νο23 του Spotify Viral Global Chart με ανοδική πορεία

"ZARI" - Μαρίνα Σάττι

Η Μαρίνα Σάττι συνεχίζει να κατακτά τα παγκόσμια και ευρωπαϊκά charts με το “ZARI”. Το τραγούδι με το οποίο εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision και κατέλαβε την 11η θέση ανάμεσα σε 37 χώρες αλλά και την 8η θέση του televoting.

Είναι μάλιστα η πρώτη φορά στην ιστορία της σύγχρονης δισκογραφίας που ένα τραγούδι με ελληνικό στίχο καταφέρνει να μπει σε παγκόσμια charts. Κάτι που αποδεικνύει την ιδιαίτερα μεγάλη δυναμική της Μαρίνας Σάττι στο εξωτερικό, μετά την εντυπωσιακή εμφάνισή της στον τελικό της Eurovision.

Το “ZARI” που μόλις έγινε τριπλά πλατινένιο στην Ελλάδα, βρίσκεται σήμερα στο Νο23 του Spotify Viral Global Chart με ανοδική πορεία. Ενώ συνεχίζει να καταλαμβάνει μια θέση στα top digital charts σε χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Λιθουανία, η Εσθονία, το Βέλγιο, η Ελβετία, το Λουξεμβούργο, η Σουηδία, η Φινλανδία, η Αυστρία, η Ισλανδία, η Ολλανδία, η Βουλγαρία,, η Νορβηγία, η Ιταλία, η Πολωνία, η Ουκρανία, η Τσεχία, η Κύπρος, η Μάλτα, η Σερβία, η Σλοβενία, η Αρμενία, η Τουρκία και η Ουγγαρία.

Spotify Viral Global Chart

Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα Σάττι αποτελεί αυτή τη στιγμή τον Νο1 Έλληνα καλλιτέχνη με τους περισσότερους monthly listeners στο Spotify (1,6 εκατομμύρια).

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, καθώς την Τετάρτη 15 Μαΐου αναμένεται να κυκλοφορήσει και το ολοκαίνουργιο EP της Μαρίνας με τίτλο “P.O.P.”.  Το οποίο θα περιλαμβάνει στο σύνολο 7 τραγούδια, ανάμεσά τους το “ZARI” αλλά και το “TUCUTUM”.

Δες την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στον τελικό της Eurovision:

Κυκλοφορεί από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

TV / MEDIA

«Θα έβλεπα τον εαυτό μου στη Eurovision με ένα ελληνικό τραγούδι».

TV / MEDIA

Οι περισσότερες σκηνές γυρίστηκαν σε υψόμετρο 730 μέτρων στο χωριό Τετράλοφο της Κοζάνης ενώ μία σκηνή φιλοξενήθηκε στον εμβληματικό ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο

TV / MEDIA

Το «Shh» με τον Theo Evan υπογράφουν ο Δημήτρης Κοντόπουλος και οι συνθέτες του «The Code» που νίκησε πέρυσι στην Eurovision

TV / MEDIA

Δύο περίπου μήνες πριν από τους ημιτελικούς της Eurovision 2025, η EBU αποφάσισε ότι η λέξη «Kant» στο τραγούδι της Μάλτας, που είναι και...

TV / MEDIA

Η 22χρονη τραγουδίστρια θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα με το τραγούδι «Αστερομάτα»

SHOWBIZ

Ο ελληνικός τελικός της Eurovision 2025 θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου στο Christmas Theater

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η μοναδική hitmaker και performer επιστρέφει με το απόλυτο χορευτικό τραγούδι.

TV / MEDIA

Οι λόγοι που θα παραμείνει εκτός Eurovision 2025