Το 100% των εσόδων πηγαίνουν απευθείας σε όσους έχουν ανάγκη.
Οι Metallica ανακοίνωσαν ότι η φιλανθρωπική συναυλία τους Helping Hands στις 16 Δεκεμβρίου θα μεταδοθεί μέσω Paramount+, Pluto TV και YouTube.
Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο Microsoft Theatre στο Λος Άντζελες και περιλαμβάνει επίσης φιλανθρωπική δημοπρασία.
Μαζί με την ανακοίνωση του event, το συγκρότημα αποκάλυψε επίσης ότι οι Greta Van Fleet θα παίξουν το εναρκτήριο σετ και ο Jimmy Kimmel θα είναι ο παρουσιαστής για τις εκδηλώσεις της βραδιάς.
We’re looking forward to celebrating the achievements of All Within My Hands at this year’s Helping Hands Concert & Auction and we’re psyched to tell you that it will be streamed live, thanks to our friends at @paramountplus! (1/2) pic.twitter.com/2vsbnzVFXx— Metallica (@Metallica) November 22, 2022
«Ανυπομονούμε να γιορτάσουμε τα επιτεύγματα του All Within My Hands στο τελευταίο μας σόου της χρονιάς, τη συναυλία και τη δημοπρασία Helping Hands στο Microsoft Theatre στο Λος Άντζελες την Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου.
Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που βγαίνουμε στη σκηνή προς όφελος του ιδρύματος, αλλά η πρώτη φορά που θα μεταδοθεί ζωντανά με πλήρες κοινό, χάρη στους φίλους μας στο Paramount+.
Έχουμε επίσης την τιμή να ανακοινώσουμε ότι ο Jimmy Kimmel θα είναι μαζί μας για να φιλοξενήσει την συναυλία!
Φροντίστε να συντονιστείτε νωρίς, καθώς όλα ξεκινούν στις 5:30 μ.μ. ζωντανά στο Paramount+ και ταυτόχρονη μετάδοση στο κανάλι του Pluto και του MTV στο YouTube.
Μη χάσετε τους ειδικούς καλεσμένους και τις παρουσιάσεις, το σετ των Greta Van Fleet και μερικές εκπλήξεις πριν βγούμε στη σκηνή.
Θα έχουμε επίσης μερικά εκπληκτικά αντικείμενα και εμπειρίες που θα δημοπρατηθούν από τις 5 Δεκεμβρίου προς όφελος του ιδρύματος, με το 100% των εσόδων των εισιτηρίων και της δημοπρασίας να πηγαίνουν απευθείας σε όσους έχουν ανάγκη.
